Ex-United játékos Roy Keane bírálta az Ágyúsokat

Roy Keane szerint az Arsenal nem fogja megnyerni a Premier League-t az idei szezonban, mert túl sok játékos van a csapatban, akiket "jobban érdekli a selfizés.




Az Aston Villa jelenlegi segédezője elmondta a Sky Sports honlapján, hogy vannak az Arsenal-ban igazán jó játékosok, de olyan is, akiket jobban érdekli a selfizés, mint maga az angol bajnokság, és ezért nem fogja megnyerni az idényben Premier Leage-t, legalábbis egyenlőre.

Én részben igazat adok neki, mert tényleg vannak a csapatnak pózolós játékosok, akiket jobbat érdeklik a külsejük, mint például Olivier Giroud, és társai, és megfigyelhető, hogy idegenben a francia támadó rosszabbul teljesít, mint hazai pályán, de nem hiszem hogy ez nagyban befolyásolná a bajnoki címet már csak azért is nem, mert Giroud nem világklasszis csatárnak mondható.

Az érdekes az, hogy Alexis Sanchez nem nagyon szokott selfizni, mert vérprofi játékos, és csak az érdekli, hogy minél több meccsen segítse a csapatát. Talán itt kezdődik a profizmus, hogy csak a labdarúgásra fókuszál mintsem önmagára, és több ilyen játékos elkélne a csapatban mint Alexis Sanchez.

Szerencsére ezek a játékosok, mint például Bendtner, Wojciech Szczesny egyre távolabb kerültek a klubtól, és jobb játékosok érkeztek, akik komolyan is gondolják a hivatásukat, és profik. Roy Kenane nem csak az Ágyúsokat bírálta hanem a Manchester City-t is, ugyanis ő szerinte nem a megfelelő játékosokat igazoltak le az elmúlt néhány évben.

Forrás: Sky Sports

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek