Wenger játékosairól, és szombati meccsről kommentált (Team News, Bírók)

Arséne Wenger felfedte a legújabb híreket játékosairól Arsenal honlapján, és beszélt a Newcastle találkozóról is .

fotó:arsenal.com
AW: Mertesacker még mindig beteg, és Koscielny állapotáról ma fogunk többet megtudni, holnap reggel viszont még többet, mert ma lesz egy teszt neki a hátával. Kevésbé biztos, hogy Mertesacker visszatér. Szeretnénk ha rendelkezésre állnának, de szezon része ez is, és nem szabad panaszkodni.

AW: Danny Welbeck jó halad, és rendelkezésemre kell állnia ha minden jól alakul a válogatott mérkőzések után. Jack Wilshere egy héttel későbbre várható, ami szinte biztosra bizonyul. 

AW: Azt hiszem készen állunk mind a 90 percig fizikálisan, de két vagy három mérkőzésen nembiztos még, mert néhányan később kezdték el a felkészülést, mint Alexis Sanchez aki még nem teljesen fitt.

Arséne Wenger szerint a szombati mérkőzés újabb nehéz próba lesz az Arsenal-nak a premier ligában. Korábbi meccsen 2:1- nyert a csapat Olivier Giroud találatának köszönhetően a St.James Parkban. David Ospina utolsó percig fontos mentései voltak, és ennek eredményeképp sikerült elhozni a három pontot. 

Wenger szintén óvatosságra hivatkozik, mert a hazaik közönsége erősen biztatja a szarkák játékosait, és a mérkőzések mindig nagyon szorosak szoktak lenni az elmúlt években. Idegeni mérleg nagyon jó volt a tavalyi szezonban, de mindig nagy a tétje árulta el Wenger, aki szerint a csapata szereti a rájuk nehezedő nyomást.

Továbbá az is elárulta a Boss, hogy a jó felkészülés nagyon fontos, hogy megnyerjék a mérkőzést a (válogatott)szünet előtt. 

Newcastle új vezetés alatt van és Wenger úgy véli, hogy Steve McClaren tapasztalata sokat fog számítani az első idényében, mert általában az angol menedzserekre ösztönösebben térnek vissza Angliában s ezáltal jobban teljesítenek főleg ha több évig vannak távol, jó példának bizonyul Bobby Robson menedszer.

Arsenal felállása hasonló lehet, mint a Liverpool elleni mérkőzésen, viszont Koscielny játéka akár lehetséges is lehet. A szombati találkozó Magyar idő szerint 13:45- kor veszi kezdetét. A bírói hivatalos négyes: Andre Marriner. Az asszisztok : D Cann @ M Perry Negyedik hivatalos A. Taylor lesz.

~ Forrás Arsenal.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek