Nehéz helyzetben van az Arsenal az F csoportban.

Kedd este vereséget szenvedtek Arséne Wenger fiai a Bajnokok Ligájában az Olympiakos csapatától.


Fotó:Arsnal.com
Arséne Wenger magára vállalta a felelőseget miután 3:2-re kikaptak a görögöktől, de továbbra is bízik abban, hogy van még remény a folytatásban azonban azt is elismerte nem könnyű feladat újra talpra állni. 

Az Ex-Ágyús Legenda Charlie Nicholas Arséne Wenger-t hibáztatja amiért Ospinát rakta be kezdőbe tegnap este, és ez a döntése hozhatja veszélybe Bajnokok Ligájában a továbbjutást az Ágyúsok számára.

Az F csoportkörben következő ellenfél Bayern München lesz október 20-án, és a németek nem szoktak megijedni ha idegenben mérkőznek főleg nem a Bőrnadrágosok. Charlie Nicholas úgy véli ha ezen meccsen ikszelni tudnának az Ágyúsok, akkor van még esély.

CN:Bayern München labdabirtoklásra fogják helyezni a hangsúlyt az Emirates-ben, és ezen esetben az Arsenal frusztráltabb lesz a keleténél. Ha az Arsenal hoz egy döntetlent, akkor az még egy esély lesz.
AW: Bayern ellen muszáj lesz majd javítanunk. A tegnapi meccsen nem volt szerencsénk mivel minden kapura történő lövésükből gól született, én nem akarok magyarázkodni feleslegesen Ospina miatt, de ez kapushiba volt, és bárkivel előfordulhat, de ettől függetlenül túl nagy potyát kaptunk ami nem lett volna szabad megtörténnie.
A mérkőzésről készült fotók, és a teljes meccs egésze ezen a linken!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek