Sérülésjelentés: Coquelin, Wilshere, és a többiek ...

Arséne Wenger felfedte a legújabb csapat híreket megelőzve a szombati Premier League összecsapást a Leicester City ellen.


Forrás/Fotók :Arsenal.com
Arséne Wenger megerősítette hogy nincsenek újabb sérültek a legutóbbi meccs óta, de van bizonytalanság Gabriel kapcsán, hogy keretben lehet-e a rókák ellen, hamarosan lesz válasz, hogy játszhat a szombati mérkőzésen vagy sem, mivel fel volt függesztve piros lapja miatt a Chelsea elleni találkozón.

Coquelein jól halad a felépülésében azonban még egyenlőre nem játszhat mondta Arséne Wenger, ha minden igaz, tegnap volt egy orvosi teszt, és pozitívumként könyvelték el mihamarabbi felépülését. Van némi esély a keddi meccsre (Olympiakos), de leginkább a Mancheter Uinted elleni keretben lehet ott.

Wilshere, Welbeck, és Rosicky jól haladnak a felépülésükben. Wilsher-nek nem rég volt operálva a lábával, és több hónapot fog igénybe venni a felépülése, jelen pillanatban nem lehet rá számítani, de sikeresen volt a műtétje.

Hivatalos birói négyes: Referee: Craig Pawson Assistants: M Salisbury, & G Beswick Fourth Official: R Madley.

Az Arsenal következő ellenfele a szombati Premier League-ban a  Leicester City lesz a King Power Stadionban. Ezt a mérkőzést is a Digi Sport (2) élőben fogja sugározni 16:00 órai kezdési időpontban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek