Arsenal Hírlevél | Az elmúlt napok történései | Watford | Bayern München

Arsenal szokásos heti hírlevele Bayern München mérkőzés után.


Fotó/Forás: Arsenal.com
Petr Cech szerint a Bajnokok Ligájában fegyelem kulcsfontosságú volt az Arsenal számára ugyanis 2-0 győzelem született a Bayern ellen. Az Arsenal U-19 kerete szintén 2:0-ra verte a Bayern Münchent Youth Ligában. Ezen a meccsen Iwobi duplázni tudott.

Az Ágyúsok 12 perc alatt háromszor betaláltak a Watford kapujába a Vicarage Road-on köszönhetően Alexisnek, Giroud, és Ramsey-nek a Premier Ligában. Arséne Wenger véleménye.

Nemzetközi mérkőzése végeredményei, és további info. Kölcsönjátékosok szerepléseiAz Ágyúsok négy ifjúsági játékosa nemzetközi kötelességet vállat a 17 éven aluliak világbajnokságon mig a 18 éven aluliak 4:1-re kikaptak a Southampton-tól a Staplewood Training Ground-on. Az egyelen találatot Gilmour jegyezte.

Alexis Sanchezt, és Arséne Wengert is jelölték a FIFA díjkiosztón mint kiderült. A klub megtartotta szokásos éves közgyűlését az Emirates Stadionban. Arsenal U-21 Vs Aston Villa U-21 mérkőzés időpontja megváltozott a Premier Ligában. Szintén új időpontban került a West Ham elleni találkozó az Upton Park-ban [U-21].

Augusztusban az Arsenal Football Club üdvözölte Duchamp céget, mint a klub hivatalos Partnerét. Fotó.  

Arsenal október 27-én lesz játszik Capital One Cup-ban a Sheffielf Wednesday ellen idegenben 20:45 időpontban. Szombaton szintén idegenben lesz mérkőzés Swansea otthonában pontban 16:00-kor.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek