Sérülésjelentés | Bírói Négyes | Preview | Watford

Arséne Wenger sérülésjelentése Watford találkozó előtt pár nappal



Ágyúsok szombaton (12 helyezett) lódarazsakkal mérkőzik a Premier Ligában 18:30 kezdési időpontban.

Arséne Wenger elmondta Koscielny játéka kétséges Watford ellen, de lesz neki egy teszt s akkor minden bizonnyal fény derülhet a játékba kerülését illetően hasonlóképpen mint Arteta, és Flamini kapcsán, ugyanis újból edzésnek álltak a többiekkel hétközben.

Jack Wilshere, és Danny Welbeck  szépen gyógyulgatnak, de legkorábban elsőként Welbeck fog újra edzésbe állni úgy január körül. Alexisről nem tud sokat Wenger, de azon játékos aki mindig szerepelni szeretne, ezért nem lehetetlen szombaton mérkőzni fog.

Nemzetközi válogatott mérkőzések után senki sem sérült meg erősítette meg a Boss ami ritka pillanatok egyike ... remélhetőleg ez a tendencia szombati mérkőzésre folytonos lesz, mert kedden Bayern München-el mérkőzünk hazai pályán, hiszen szezon legfontosabb mérkőzése lesz. Egyszóval hatalmas tétje van. Nem lennék meglepve ha Sanchez nem játszaná végig a mérkőzést, vagy be sem tenné AW a kezdőbe. 

Preview: Watford nem azon csapat aki termeli a gólokat a Premier Ligában, mindössze hatot rúgtak és egyel több gólt kaptak, és csak csak döntetlen mérkőzésük miatt állnak a tabella 12 fokán, viszont Wengeréknek különösebben oda kell figyelniük Ighalo-ra mert hatból ötöt ő értékesített. Jelenleg golövőlistán harmadik helyezett.

Statisztikailag mi mérlegünk Watford-al az utolsó öt meccsig 100%, és nem véletlen kapott hatszoros oddsot bet365-től. Legutóbb velük idegenben 2006 decemberében játszottunk aminek a meccs végeredménye 2:1 lett Gilberto Silva, és Van Persei góljának köszönhetően. 

Nekünk érdemes lesz odafigyelni Tottanham - Liverpool, Everton - Mancheter United, Crystal Palace - West Ham derbyre. Manchester City hazai pályán fogadja Bournemouth ami vélhetőleg országos egyes. Chelsea egyenlőre minket nem fenyeget.

Bírók: Mike Jone Assistants: R West & A Holmes Fourth Official: K Friend
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek