Arsenal Hírlevél: Az elmúlt napok történései | Man. United

Arsenal szokásos heti hírlevele nemzetközi válogatott mérkőzések előtt.


Forrás /Fotó:Arsenal.com
Francis Coquelin szerint újra bizonyított a kritikusoknak az Arsenal Manchester United legyőzésének köszönhetően. Francia középpályás úgy véli, hogy ez a győzelem javítani fogja a csapat önbizalmát az elkövetkező hónapokban.

Az U-18 keret 0:0 döntetlent ért el Swansea ellen a Fairwood Training Groundon.

A hölgyek Meadow Parkban 1:0-ra győztek Manchester City ellen Coninental Cup negyedöntőjében Pablos Sanchon góljának köszönhetően. Birminghamet is 1:0-ra verték Women’s Super League-ban és ezen a meccsen is Pablos Sanchon volt eredményes

Arsenal támogatni fogja az utazást a Capital One Cup következő fordulójában Sheffield elleni mérkőzést a rajongói számára október 27-én.

Petr Cech, Theo Walcott és Aaron Ramsey meglátogatta amputált labdarúgó ülést szeptember 29-én.
PC:Nagyon jó volt találkozni a résztvevőkel. Nem számít milyen történet van mögöttük mert mindannyian élvezik focit, és eddig mindenki megtalálta a tökéletes lehetőséget itt az Arsenal közösség csapatban.
PC:"Egyszer csúnyán eltörtem a lábam amikor még fiatalabb voltam, és  hajlandó voltam mankóval focizni. Nagyon tetszett, de nagyon nehéz, ezért is annyira csodálom a résztvevőket. Azt hiszem, ez a program egy nagyszerű ötlet . "

Idegenbeli mérkőzéseken a rajongók  4 fontos kedvezményt fognak kapni. Nyerj rögbi-világbajnokság (2015) jegyet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek