Arsenal Hírlevél | Az Elmúlt Napok Eseményei | Stoke City

Arsenal hivatalos hírlevele Chelsea (Premier League) mérkőzés előtt pár nappal


Fotó/Forrás:Arsenal.com
Arséne Wenger dicsérte a csapata karizmatikáját, miután 00 döntetlent játszott  csapata a Stoke otthonában. Aaron Ramsey egyre magabiztosabban érzi magát miután betalált a Liverpooliak kapujában az Anfilden.

Arséne Wengerék ezen a találkozón kétszer is felálltak vesztes állásból majd 55 percben megszerezte a vezetést Olivier Giroud, de a hazaik a hosszabbítás hosszabbításában egyenlíteni tudtak

FA Youth Cup: A U-18 1:3 verte a Swansea csapatát Stebonheath Parkban Malen(24) Adelaide(25), és Mavididi(84) góljának köszönhetően. U18s szintén 1:3 verte a Leicester idegenben. Gólokat Fortune(42) Mourgos(53), és Dasilva(86) jegyezte.

12 Ágyús idegenben: Isaac Hayden szerezte hatodik találatot Hull City színeiben Charlton ellen - 12 ágyús szereplései.

Fotó:Arsenal.com


Arsenal hivatalosan bejelentette, hogy a januári ablakban leigazolta Mohamed Elneny-t a Basel-től. Az egyiptomi örömteli nyilatkozata.

Nacho Monreal aláírt egy új, hosszú távú szerződést a klubbal, és a következőket mondta:" bizalom volt a legfontosabb dolog" amiért hosszabbított a klubbal.

Időpontváltozás: Arsenal U21 kerete Swansea csapatával fog megküzdeni hamarosan zárt ajtók mögött egészen pontosan 2016 január 22-én 12:00 órakor.

Asenal Ladies mérkőzéseikre már megvásárlóhatóak a 2016 bérletek. További információArsenal Ladies örömmel jelenti be, hogy 4 foci iskolák fognak majd lezajlani februárban (féléves) különböző helyszíneken.

Royal British Legion a szurkolóktól 34,547 fontot kapott mind ez idáig, hogy még jobban támogatni tudják  a veteránokat, és azok hozzátartozóit. Bővebb Információ.

Arsenal üdvözli Bank Muamalat a legújabb partnerét, ugyanis hároméves szerződést kötött az Indonéz céggel. Bank Muamalat egy jól működő banki Indonéziában. Bővebb Infó.

Jegyinformáció Arsenal Vs Watford találkozóra (Barclays Premier League).


Korábbi Hírlevél: Arsenal szokásos heti hírlevele Stoke City mérkőzés előtt pár nappal:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Arsenal Hírlevél | Rövid Hírek

Karcolatok / FA Kupa Döntő / Blog / Preview / Történelem? / Wembley / Red Army / Go Gunners !

Hírlevél | Elmúlt Napok Eseményei | Rövid Hírek